Månadsskifte-genomgång

En rehabande december är till ända och nu står en riktig gris-januari för dörren. Äntligen är alla 6 igång igen!! Två ettåringar som är uppe i långa distanser nu men fortsatt går fem dagar i veckan, en stor klump som sätts igång från noll och sen ett riktigt yrväder som behöver motioneras i princip varenda dag: det är bara att köra och rida non stop när väder och vind tillåter under de få timmar varje dag.

Astas Illbatting

Vaccinerad och åter i full träning med sikte på start när det finns nåt lämpligt. Finns ett par lopp på Färjestad och Örebro i januari och februari.

Poledancer

Strippan stånkar på och har för första gången kunnat träna utan avbrott i över en månad. Går inte så tufft med avslutade 2021 med att göra sitt livs lopp. Mot lite lämpligare motstånd framöver kan hon nog bidra till Edeln under vintern om hon håller nuvarande form.

Checklist

Har äntligen kommit igång och joggar nu t.o.m. litegrann. Hela januari kommer bli riktig grismånad då han måste joggas igång riktigt ordentligt efter fem veckor på box.

Timotejs Karamell

Fortsatt full vinterträning. Kommer mölja vidare i 30-fart, varvat med ridning, hela januari.

Noir de Noir

Har joggat 7-9 km fem dagar i veckan hela december och är redo att börja smyga in jobb inom kort. Har fortfarande lika lätt för sig men är aningen bekväm av sig och finner det onödigt att bli andfådd…

Ella Vendil

Kom upp i 8 km men skadade oturligt ögat och fick pausa en dryg vecka. Får gå 8 km fem gånger i veckan ett par veckor till innan vi börjar smyga in lite raskare.

Norrlands Smaragd

Tjock och glad. Ska lysas i början av februari.

Flocki d’Aurcy

Tjock, blank, glad och konstant skitit. Börjar jobba i april igen.

Checklist blev 2021:s sista tur.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: