Vill du äga häst ihop med mig?

Jag får, extremt roligt nog🤗, en hel del frågor om man kan bli delägare hos och med mig.

Jag har ju som bekant slutat med andelshästar MEN älskar ju ändå gemenskapen i att äga häst ihop med andra och få dela dennes vardag, bolla tankar och dela glädje och motgångar med. Så alla helt normalschyssta och normalvettiga människor som alltid sätter omtanken om hästen över allt, oavsett förkunskaper om hästar och trav, är välkomna att bli hästägare ihop med mig.🙌

I stallet finns just nu möjlighet att bli delägare i följande hästar.

STARTHÄST: CHECKLIST.

Har inlett med 2-1-3 på sina tre första starter och rekordet 1.16,2/2160. Vill du hänga på en frisk och fräsch starthäst som planeras att starta regelbundet framöver är en andel (1/20) i Checklist genom Easy KB rätt häst. Anmäld till Solvalla 10 oktober.

Pris för en andel fram tills dess, vilken då gäller fr.o.m 1 oktober så du är med på alla kommande starter: 15.000 (momsfritt genom Easy KB).

Kolla ATGs lopparkiv och/eller hör av dig för att komma och hälsa på honom.

ETTÅRING: ELLA VENDIL.

Sto efter Flocki d’Aurcy- Bottnas Baronessa. Ella är en lagom stor och mycket fin modell som rör sig trevligt. Mormor är Steffi Bob vilken i aveln lämnade bl a två miljonärer.
Ingen insats utan del av tävlingsrätten förvärvas mot viss procent på insprungna pengar.

Ella är nu i vagn och körs på rundbanan i princip varje dag. Hör av dig om du vill komma och titta på henne när hon körs.

AVELSHINGST: FLOCKI D’AURCY

Ready Cash-sonen med extremt bra dräktighet och vars avkommor i snitt kostade 73.750 kr på Kriterieauktionen! En andel kostar 30.000 kr (momsfritt genom Easy KB) och berättigar till en årlig fri levande föl-avgift.

Flocki bor hemma hos mig under hösten så bara att höra av dig om du vill komma och hälsa på honom. Ps: medtag morötter.

DRÄKTIGT STO: NORRLANDS SMARAGD

Eller så kanske du verkligen vill hänga med på hela resan och köpa in dig i den kanske speedigaste kallblodsmagen som finns?!🐎💨

Fartvidundet Norrlands Smaragd skadades tyvärr i våras som fyraåring. Hon betäcktes därför med Ängsborken och är beräknad att föla i början av april 2022. Därefter är förhoppningen att den blott fyra år unga Smarrisen kan sättas igång igen och tävla några år innan avkomman tar över.

Pris för 1/20: självkostnadspris vad sto och föl kostat 1 maj 2021 – 30 april 2022 (beräknas till ca 4000 per andel).

Även Smaragd bor hemma hos mig fram tills det är dags för fölning i vår och finns således att hälsa på.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d