Kom och kolla Denise Dyrdek i jobb!

Torsdagen den 18 juli kickar vi igång årets StoChampionat-helg med att visa upp andelsfamiljens senaste tillskott, Denise Dyrdek, i ett rundbanejobb på Bjertorp.

Klockan 11.00 samlas vi i hästägarestugan vid Bjertorps rundbana och inväntar att Denise kommer och visar upp sig. Vi har kaffet kokat och fikat uppdukat från ca 10.45! Efter jobbet går vi ner i stallet och hälsar på Denise, hennes tränare Rickard Svanstedt, nuvarande skötare Kenneth Glaas och kommande skötare Jakob Smith.

Under hela StoChampionats-helgen har sedan Rickard Svanstedt ett tält på stallbacken där alla nuvarande och potentiella hästägare är välkomna att svänga förbi på något att äta och/eller dricka när det passar var och en under helgen. Alla intressenter i Denise är välkomna! Tillträde till stallbacke får Du genom att maila linn@linnandersson.org eller sms:a 0704-92 79 49.

Vill Du titta på Denise under helgen, men inte har möjlighet att komma just på torsdagen kl 11.00 när hon går jobb, försöker vi lösa det. Kontakta mig på ovan angivna uppgifter så ska jag försöka lösa med Stall Rickard Svanstedt att Du får möjlighet till det trots att de har starthästar i dagarna tre och därför mest är inne på Axevalla.

Just nu finns det åtta (8) andelar kvar i Denise så först till kvarn… Köpanbud kommer att finnas på plats i Rickards tält hela helgen.

Denise Dyrdek_annons

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: